FAQ

Inklapbare content

WAAR HAAL IK MIJN ORDER OP?

Je kan je bestelling ophalen op showdagen van de artiest bij de merchandise stand op het grote grasveld naast de Johan Cruijff ArenA. Check de plattegrond hieronder waar je de stand kunt vinden.

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN?

Click en Collect is geopend vanaf 12:00 tot en met einde show. Je kunt je gekochte merchandise dus ook na afloop van de show bij ons ophalen.

KAN IK MIJN GEKOCHTE MERCHANDISE RUILEN?

Ja, mits het artikel in goede staat is. Dit kan alleen op showdagen van de artiest wanneer er merchandise wordt verkocht rondom de ArenA. Je hebt hiervoor geen bonnetje nodig.

HOE KAN IK BETALEN?

In de webshop kun je betalen met iDeal of creditcard. Bij de merchandise stands in en rondom de Johan Cruijff ArenA kun je contant of met pin of creditcard betalen.

WAT GEBEURT ER ALS IK MIJN MERCHANDISE NIET OPHAAL?

Als je je bestelling niet kunt komen ophalen, wordt het aankoopbedrag teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode.

KAN MIJN MERCHANDISE OOK WORDEN VERZONDEN VIA POST?

Helaas kunnen we de merchandise niet naar je verzenden.

ER IS IETS MIS MET MIJN BESTELLING. WAT NU?

We vragen je om zo snel mogelijk contact op te nemen, het liefst nog op showdagen. Dan kunnen we je zo snel mogelijk helpen.

IN DE WEBSHOP ZIJN MAAR EEN BEPERKT AANTAL MATEN/PRODUCTEN. WORDT ER NOG EXTRA VOORRAAD TOEGEVOEGD?

Helaas is het niet mogelijk om alle merchandise en voorraad toe te voegen aan de webshop. Bij de merchandise stands rondom de ArenA is alle beschikbare merchandise te koop zolang de voorraad strekt.

IK HEB NET EEN BESTELLING GEPLAATST. HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN BESTELLING KAN OPHALEN?

Zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen met daarin een QR-code, kun je je merchandise ophalen bij de merchandise stand naast de Johan Cruijff ArenA. Check hiervoor de openingstijden. Je kunt je merchandise alleen ophalen als je de QR-code kunt tonen.

MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN. WAT NU?

Je kunt contact met ons opnemen via support@officialmerchandise.nl.